DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.472,840,28
BITCOIN 21401100,32%
Uşak
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DPÜ Rektörü’nün şoförü trafik kazasında hayatını kaybetti
  • EGEM TV
  • Genel
  • DPÜ Rektörü’nün şoförü trafik kazasında hayatını kaybetti

DPÜ Rektörü’nün şoförü trafik kazasında hayatını kaybetti

ABONE OL
Nisan 7, 2022 11:10
DPÜ Rektörü’nün şoförü trafik kazasında hayatını kaybetti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya’da otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’ın şoförü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, akaryakıt istasyonundan yakıt alarak Rektörlüğe dönmekte olan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal’ın şoförü olan Fatih Yiğit (41) idaresindeki 43 AA 001 plakalı otomobil, Kütahya-Tavşanlı karayolunun 10. kilometresinde, aynı yönde seyretmekte olan Tayfur D. idaresindeki 63 FK 926 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada Fatih Yiğit olay yerinde hayatı kaybetti. Kaza yerine gelen Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Kazım Uysal’ın üzüntülü olduğu görüldü. Yiğit’in cenazesi hastane morguna kaldırılırken, tır sürücüsü gözaltına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Afyonkarahisar Afyonkarahisar’da aranan Aydın Aydın’da Başkan Başkanı başladı Belediye Belediyesi bin bir buluştu Büyükşehir coşkusu Denizli Denizli’de devam ediyor etti hapis hayatını ile ilk için Jandarma kaybetti Manisa Muğla Nisan oldu Sağlık tutuklandı Türkiye uyarısı Uşak yakalandı yaralı yeni yıl çocuk çıktı özel İzmir’de şahıs

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.