Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’in Milletvekili aday aday’ı olması için istifasının üzerine, Simav Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kalay Simav’ın yeni belediye başkanı oldu. Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay “önümüzde ki bir yıl sürecinde şu an da devam eden işlerimiz, projelerimiz var. Bunları en kısa sürede tamamlayıp, bu bayrağı biraz daha üstlere taşımak istiyoruz. Gölcük yaylasında devam eden bir restaurant projemiz var. Ramazan ayının sonunda faaliyete geçecek. Eynal kaplıcalarında odalarımızda revizyonlar devam ediyor. Prestij caddesi çalışmalarımız var. Şu an da 4. Etabı. İnşallah devam edecek ve tamamlayacağız” dedi.
Masanın Ön Tarafı ve Bir de Arka Tarafı Var
Başkan yardımcılığından başkanlığa geçmesini ve sorumluluklarının değişmesini ifade eden Simav Belediyesinin yeni başkanı Fatih Kalay “masanın ön tarafı ve bir de arka tarafı var. Başkan yardımcılığında projelerin uygulanma kısmında bulundum. Adil başkanımız o dönemde tabi ki projelerin hazırlanmasından uygulanmasına kadar her aşamasında ve bunun maddi kaynağını ortaya koymak adına yapılması gereken ne varsa onların hepsinde mecburen bulunmak zorunda kalıyordu. Ama şimdi hem uygulama kısmına bakıyoruz hem proje kısmına” şeklinde ifade etti.
GÜNDEM
13 saat önceGÜNDEM
13 saat önceGÜNDEM
16 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.