DOLAR 32,1743 0.18%
EURO 34,8766 -0.05%
ALTIN 2.245,250,12
BITCOIN 22488435,37%
Uşak

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uşak’ta yeni kurulan Yeniden Diriliş Partisi Uşak İl Başkanı Yıldıray Bayram Egem TV mikrofonlarına konuştu. 

Başkan Bayram “Seçimler öne alındı ama hep bir fark göremiyorum, bir haftadan beri yoğun bir çalışmanın içerisine girdik, Yeniden Dirilişi Partisi olarak daha önceki siyasi görüşümüzden dolayı alışkındık. Yeniden Diriliş Partisi Uşak’ta yeni bir kuruluş ben ve arkadaşlarımlar Anavatan partisinden ayrılarak Yeniden Diriliş Partisinin Uşak’ta kuruculuğunu yaptık. Bugün seçime gidecek kadar teşkilatlanmalarımız hazır.” Dedi.

Başkan bayram il ve ilçe teşkilatlanmalarında Ulubey ilçemiz hazır bugün Banaz ilçemizde kongre yapmaya hazır bekliyor sözlerini dile getirdi.

Yeniden Diriliş Partisi Uşak İl Başkanı Yıldıray Bayram sözlerini şu şekilde bitirdi “Yeniden Diriliş partisini bilmeyen çok Uşaklı vatandaşımız var, Partimizin kurucusu İsa İlyaslıoğlu MHP kökenli bir genel başkan. Genel başkanımız İsa İlyaslıoğlu Devlet Bahçeli ile omuz omuza çalışmış bir kişi. Bizde Uşak’ta MHP’li bir teşkilatın il başkanıyım, herkesi Yeniden Diriliş Partine bekliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com