DOLAR 31,9826 -0.18%
EURO 34,6764 -0.78%
ALTIN 2.227,39-0,67
BITCOIN 21241502,11%
Uşak
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Otomobiliyle tarlaya uçan kadın sürücü hayatı kaybetti

Otomobiliyle tarlaya uçan kadın sürücü hayatı kaybetti

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkarak takla atan araç sürücüsü kadın hayatını kaybederken yabancı uyruklu kocası kazayı hafif sıyırıklarla atlattı.

ABONE OL
Mayıs 14, 2022 10:18
Otomobiliyle tarlaya uçan kadın sürücü hayatı kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, Banaz – Uşak Karayolları Kızılhisar köyü yakınlarında meydana geldi. 34 HZA 68 plakalı otomobille, Uşak istikametine seyir halinde olan Ebru Carter (54), henüz bilinmeyen bir sebepten araç kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybolan araç yol kenarındaki bariyerleri aşarak yol kenarındaki tarlaya uça araç, yaklaşık 30 metre takla atmasının ardından ters vaziyette durdu. Vatandaşların ihbarları sonrasında kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza yerindeki ekipler, sürücü Ebru Carter’in hayatını kaybettiğini belirlerken hafif yaralanan İngiliz uyruklu kocası David Niguel Carter (53), Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yerinde yapılan çalışmaların ardından Ebru Carter’in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

adayı Afyonkarahisar Aydın Aydın’da Başkan Başkanı başladı Belediye Belediyesi bin bir buluştu Büyükşehir Denizli Denizli’de devam ediyor etti GÖÇMEN ile ilk için Jandarma Kadın kaza kişi kütahya Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Manisa Manisa’da Muğla Muğla’da oldu operasyonu uyuşturucu Uşak Uşak Belediyesi yakalandı yapıldı yaralı yeni yıl İzmir İzmir’de İZMİR

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com