DOLAR 32,4976 0.1%
EURO 34,8496 0.18%
ALTIN 2.479,100,69
BITCOIN 2013058-2,96%
Uşak
16°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uşak, Sarayaltı mahallesinde bulunan Çarşamba pazarında geçtiğimiz 9 Mayıs tarihinde aşırı rüzgar ve kısmi hortum nedeniyle Pazar alanının çatısı zarar görmüştü. Tam kapanma dönemine denk gelindiği için ölen veya yaralanan olmamıştı. Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Arif Işık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Başkan yardımcısının olay yerinde yaptıkları yerinde gözlem ile tadilatın yapılması gerektiğini aktararak çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yeni yapılması planlanan Yeni Modern Pazar alanı hakkında: “32 yıl önceki yapılan Çarşamba pazaryerinin etrafında elbette bir eskime söz konusu olacaktır.Fakat pazarcı esnafının yerini değiştirmekte tedirginlik yaşıyor.Yeni Modern Pazar alanının ise nerde ve nasıl yapılacağı, ne kadar bir süre zarfında orada bulunacağımızı merak ediyoruz ”dedi.

Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak Uşak’ta ki pazarcı esnafı adına bazı sorulara cevap verilmesi gerektiğini bunun dışında genel olarak Yeni Modern Pazar alanını desteklediklerini altını çizdi. Sarayaltın’da bulunan Pazar alanı içinse mümkünse yenilmenin yapılması değil ise yeni Pazar alanına bir an önce kavuşmak istediklerini, “Bizler, Uşak’ın hizmet sektörüyüz” şeklinde bir açıklama yaptı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com