Uşak valisi Funda Kocabıyık anneler günü ve kadir gecesi ile ilgili anlamlı bir mesaj yayınladı . Vali Funda Kocabıyık’ın Anneler Günü Mesajı
“Anne” kıymetlidir her toplumda fakat bizim kültürümüzde ve inancımızda bir başkadır. Anne; güçtür, sevgidir, şefkattir, akıldır. Evladı için tüm zorluklara göğüs gerendir, elinde olan bir lokma ekmeği şekerli su ile karıştırıp çocuğuna ikram edendir. Bizde annelik bir başkadır. Kendi evladını koruyup kollarken diğer çocukların da hakkını savunan, onlara da kıymet verendir.
Tarihimize baktığımızda sorumluluklarını özenle yerine getirirken çocuklarının erdemli ve dürüst yetişmesi için insanüstü bir çaba ile var olan annelerimiz, toplumumuzun en kıymetli değeridir. Çocukların geleceğe ışık olması, millî ve evrensel değerlere sahip olması, gelenek ve göreneklerimizin aktarılmasında büyük çaba göstermektedirler. Sabır ve metanetle geleceği inşa eden annelerimiz, toplumumuzun mimarlarıdır.
İnancımızda ve kültürümüzde baş tacı edilen annelerimizin haklarını ödemek mümkün değildir. Evlat olarak bizlerin üzerine düşen, her durumda annelerimize sevgi ve saygıda kusur etmemektir. Her daim onların yanında olmak ve gönüllerini hoş edecek davranışlarda bulunmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle sevgi, anlayış ve sabırla evlatlarını yetiştiren, emek veren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, annelerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.
GÜNDEM
27 gün önceGÜNDEM
15 gün önceGENEL
15 gün önceGÜNDEM
15 gün önceGÜNDEM
21 gün önceGÜNDEM
21 gün önceGÜNDEM
21 gün önceGENEL
21 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.