DOLAR 28,9919 0.23%
EURO 31,2252 -0.16%
ALTIN 1.866,38-1,07
BITCOIN 1266786-0,33%
Uşak

KAPALI

06:39

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa’da tam kapanmada şehir içi toplu taşıma hizmeti devam edecek

Manisa’da tam kapanmada şehir içi toplu taşıma hizmeti devam edecek

Korona virüsle mücadele kapsamında 17 gün sürecek tam kapanma sürecinde Manisa’da şehir içi toplu taşıma hizmetleri devam edecek. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, kısıtlama dışında kalan vatandaşların kullanımı için belirtilen mesai saatleri içerisinde toplu taşıma hizmetinin il genelinde devam edeceği belirtildi.

ABONE OL
Nisan 30, 2021 11:22
Manisa’da tam kapanmada şehir içi toplu taşıma hizmeti devam edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde, 29 Nisan-17 Mayıs’ta tarihleri arasında tam kapanma uygulanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi de belirtilen tarihlerde uygulanacak olan tam kapanma sürecinde kısıtlamadan muaf olan meslek gurupları için ulaşımda düzenleme yaptı. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen istisna tutulan kuruluşlarda görev alan vatandaşlarımızın tam kapanma sürecinde, ulaşım anlamında zorluk yaşamaması için ulaşımda gerekli düzenlemeyi yaptık. Yapılan düzenlemeyle birlikte il genelinde belirtilen mesai saatleri içinde toplu taşıma hizmetlerimiz il genelinde devam edecektir.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.