Kentte bir grup klasik arama tutkunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koronadan evde kalmak zorunda olan çocuklar için bir araya geldi. Otomobil sahipleri Türk bayrakları ile donatıp, rengarenk balonlarla süsledikleri araçları ile konvoy oluşturdu. Anıtpark önünde başlayan konvoyda klasik otomobil tutkunları şehrin sokaklarını turladı. Konvoya polis ve zabıtada eşlik ederek trafikte önlem aldı. Şehrin neredeyse tüm mahallelerini turlayan klasik otomobil tutkunları zaman zaman kendilerini balkon ve pencerelerden izleyen çocuk ve vatandaşlardan alkış aldı.
Öte yandan, klasik otomobil tutkunları böyle bir organizasyonu uzun zamandır beklediklerini ifade ederek tüm çocuklarını bayramını kutladı.
GÜNDEM
26 gün önceGÜNDEM
15 gün önceGENEL
15 gün önceGÜNDEM
15 gün önceGÜNDEM
20 gün önceGÜNDEM
20 gün önceGÜNDEM
20 gün önceGENEL
20 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.